Όλες οι τρέχουσες προσφορές της Dev Arts είναι εδώ! Ποιες είναι οι ανάγκες σας και πώς μπορούμε να τις καλύψουμε; Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τι είναι αυτό που λείπει από το ηλεκτρονικό κατάστημα σας, ή την ιστοσελίδα σας, ακόμα και από την ίδια σας την εταιρεία, όσον αφορά την οργάνωση και την τεχνολογική της εξέλιξη!

Δωρεάν SSL

Δωρεάν SSL πιστοποιητικό μεταφέροντας τώρα την ιστοσελίδα σου στην Dev Arts. Για να έχεις μία ιστοσελίδα ασφαλής με την ένδειξη της πράσινης κλειδαριάς και να εμπνέεις εμπιστοσύνη στους πελάτες σου. Βοηθήστε τους χρήστες του eshop σας να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με ασφάλεια!

* Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες με σκοπό τη σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος
**Απαιτείται ανανέωση της υπηρεσίας του πακέτου φιλοξενίας τουλάχιστον μία φορά, ύστερα από την ημερομηνία λήξης του

επαγγελματικό email

Μεταφορά Domain

Μετέφερε ή καταχώρησε τώρα το domain name της ιστοσελίδας σου σε εμάς, και απόκτησε δωρεάν ένα πακέτο φιλοξενίας Junior επαγγελματικού email.

*Θα πρέπει να ενημερώσετε τουλάχιστον μία φορά την υπηρεσία πακέτο φιλοξενίας Junior επαγγελματικού email που θα αποκτήσετε από την Dev Arts.

Μεταφορά ιστοσελίδας WordPress

Δωρεάν μεταφορά ιστοσελίδας WordPress, σε πακέτα φιλοξενίας Cloud Shared Linux Servers. Μοναδικές ταχύτητες και αποδόσεις από ισχυρούς server. Παρέχουν ελάχιστες απαιτήσεις πόρων για την κάθε ιστοσελίδα ανεξάρτητα! Μαζί με την μεταφορά γίνεται και η εγκατάσταση SSL πιστοποιητικού (εάν το επιθυμείτε), σε περίπτωση που το ηλεκτρονικό κατάστημα σας δεν διαθέτει.

*Απαιτείται ανανέωση της υπηρεσίας του πακέτου φιλοξενίας τουλάχιστον μία φορά, ύστερα από την ημερομηνία λήξης του

Βελτίωση ιστοσελίδας wordpress

50% έκπτωση στα WordPress Plugins που θα χρησιμοποιηθούν.

Δωρεάν έλεγχος ηλεκτρονικoύ καταστήματος wordpress για την βελτίωση απόδοσης. Με την βοήθεια εξειδικευμένων wordpress plugins, μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε το χρόνο απόκρισης της ιστοσελίδας ή του eshop, έτσι ώστε να έχετε κορυφαίες αποδόσεις και καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, με αποτέλεσμα να κρατήσετε τον χρήστη στην ιστοσελίδα σας για περισσότερο χρόνο, χωρίς να την εγκαταλείψει