ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εντός της ιστοσελίδας Dev Arts, υπάρχουν και ισχύουν διάφορες προσφορές, αναφορικά με την καταχώρηση domain name, ή την μεταφορά domain, το πακέτο φιλοξενίας, ακόμα και το σούπερ πακέτο προσφοράς Dev Arts, που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα wordpress, για την σωστή λειτουργία του, αλλά και την εμφάνιση του στις πρώτες θέσεις κατάταξης των μηχανών αναζήτησης. Όσο βλέπετε αυτές τις προσφορές, σημαίνει πως είναι ενεργοποιημένες και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές.

Υπηρεσίες – Προϊόντα

Σε όλες τις υπηρεσίες / προϊόντα της Dev Arts, παρέχεται τεχνική υποστήριξη. Αυτό σημαίνει πως σάς δίνονται κάποιες οδηγίες, είτε για την εγκατάσταση των email λογαριασμών σας, είτε για το πακέτο φιλοξενίας σας. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορείτε να το λύσετε, παρέχεται εξίσου τεχνική υποστήριξη και βοήθεια, με σκοπό την επίλυση τους. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μπορεί να μην υπόκειται σε κάποια οικονομική επιβάρυνση. Ωστόσο, οι περιπτώσεις αυτές εξετάζονται διαφορετικά και εν τέλει καθορίζει το οικονομικό κόστος της εργασίας, εάν υπάρξει.

Όλα τα προϊόντα – υπηρεσίες της Dev Arts, έχουν επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών. Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι για τον οποιοδήποτε λόγω, μπορείτε να λάβετε τα χρήματα σας πίσω. Ωστόσο, εάν διαπιστωθεί κακή χρήστη ή ακόμα και κατάχρηση, των υπηρεσιών – προϊόντων, η Dev Arts έχει το δικαίωμα να μην επιστρέψει το αντίστοιχο χρηματικό ποσό πίσω στον πελάτη. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιηθεί κάποια αποστολή email σε μορφή newsletter (εντός 14 ημερών) και χαρακτηριστεί ο server ή και το domain ως spam, τότε λόγω ύπαρξης προβλήματος που θα δημιουργηθεί στον server, η επιστροφή χρημάτων χάνεται και δεν επιστρέφεται.

Προσφορές Black Friday – Πακέτα Φιλοξενίας

 1. Πακέτο φιλοξενίας εταιρικής ιστοσελίδας αξίας 80€: +ΦΠΑ
  • Το πακέτο φιλοξενίας εταιρικής ιστοσελίδας περιλαμβάνει 1GB χώρο και unlimited resources (απεριόριστα email accounts, απεριόριστες βάσεις δεδομένων, FTP accounts, bandwidth).
  • Έχει διάρκεια τρία (3) χρόνια. Με το πέρας των ετών αυτών, η τιμή του πακέτου φιλοξενίας επανέρχεται στην αρχική του αξία, στα 80€ + ΦΠΑ.
  • Σε περίπτωση διακοπής προσφοράς πακέτου φιλοξενίας εταιρικής ιστοσελίδας πριν τα τρία (3) έτη, ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει τα εναπομείναντα έτη στην αρχική τους αξία.
  • Σε περίπτωση που χρειαστεί έξτρα χώρο στο πακέτο φιλοξενίας, η χρέωση είναι για κάθε 1GB στα 20€ + ΦΠΑ.
 2. Πακέτο φιλοξενίας ηλεκτρονικού καταστήματος αξίας 120€ + ΦΠΑ
  • Το πακέτο φιλοξενίας ηλεκτρονικού καταστήματος περιλαμβάνει 3GB χώρο και unlimited resources (απεριόριστα email accounts, απεριόριστες βάσεις δεδομένων, FTP accounts, bandwidth).
  • Έχει διάρκεια τρία (3) χρόνια. Με το πέρας των ετών αυτών, η τιμή του πακέτου φιλοξενίας επανέρχεται στην αρχική του αξία, στα 80€ + ΦΠΑ.
  • Σε περίπτωση διακοπής προσφοράς πακέτου φιλοξενίας εταιρικής ιστοσελίδας πριν τα τρία (3) έτη, ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσετε τα εναπομείναντα έτη στην αρχική τους αξία.
  • Σε περίπτωση που χρειαστεί έξτρα χώρο στο πακέτο φιλοξενίας, η χρέωση είναι για κάθε 1GB στα 20€ + ΦΠΑ.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε, ή έχετε οποιαδήποτε απορία, είμαστε στη διάθεση σας και προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα τα emails σας εντός 48 ωρών (εργάσιμες ημέρες). Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email

*Η Dev Arts, έχει το δικαίωμα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση την τιμολογιακή πολιτική της, καθώς επίσης και τις ισχύουσες ημερομηνίες προσφορών.