Σχεδιασμός που ξεχωρίζει – προσαρμόσιμος σε κάθε συσκευή

Με πρωτοποριακές λύσεις και επαγγελματισμό, η εταιρεία μας δημιουργεί μοναδικά digital έργα τέχνης που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και κάνουν τις επιχειρήσεις σας να ξεχωρίζουν στον ανταγωνιστικό κόσμο του διαδικτύου. Με λεπτομερή και μοναδικό σχεδιασμό μεταμορφώνουμε τις ιδέες σας σε ιστοσελίδες που εντυπωσιάζουν.

Με εξειδίκευση στο responsive design εφαρμόζοντας εξειδικευμένες τεχνικές και προηγμένες τεχνολογίες, και λαμβάνοντας υπόψη τη νέα τάση της Mobile εποχής, διασφαλίζουμε πως η ιστοσελίδα θα λειτουργεί και θα απεικονίζεται ορθά σε συσκευές mobile, tablet ή laptop. 

Βελτιστοποίηση SEO – Μηχανές αναζήτησης

Η εταιρεία ως μια κορυφαία πάροχος υπηρεσιών SEO (Search Engine Optimization) αφοσιώνεται στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης. Με πάθος και εμπειρία, αναλαμβάνουμε τον εντατικό και στρατηγικό σχεδιασμό SEO για να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε του στόχου σας, και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και  την οργανική κίνηση στην ιστοσελίδα σας.

Προτεραιότητα μας η εμπειρία χρήστη – User experience

Η εμπειρία του χρήστη είναι πάντα στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας, και γι’ αυτό επενδύουμε σε κάθε τεχνική  για μια ολοκληρωμένη και ευχάριστη διαδικτυακή εμπειρία  και προτείνουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των χρηστών  για να αυξήσουμε το loyalty των πελατών της. 

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο εύκολο, λειτουργικό και ελκυστικό σχεδιασμό της ιστοσελίδα σας, ώστε οι επισκέπτες να βρίσκουν άμεσα και γρήγορα απαντήσεις στα ερωτήματά τους μέσα από το σύστημα περιήγησης που χρησιμοποιεί ο κάθε ένας.

Ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων πραγματοποιείται με γνώμονα την μέγιστη ταχύτητα φόρτισης ανεξαρτήτως συσκευής και σύνδεσης του χρήστη.  Χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία και τεχνικές συμπίεσης, ελαχιστοποιώντας το μέγεθος των αρχείων και βελτιστοποιώντας τον κώδικα, ώστε να επιτύχουμε απρόσκοπτη περιήγηση και άμεση φόρτωση των περιεχομένων.

Δημιουργούμε ποιοτικό περιεχόμενο  ενημερωτικό, ελκυστικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κοινού ενώ ταυτόχρονα βοηθάει να ενισχυθεί η αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας. 

Η Dev Arts βελτιστοποιεί την ιστοσελίδα σας βάσει προτύπου WCAG 2.0,  ώστε να πληροί τα υψηλά πρότυπα προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία. Με αυτόν τον τρόπο, δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρία (ΑμΕΑ) ή ακόμα και μεγάλης ηλικίας, να έχουν πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας.

Απεριόριστες επιλογές – σχεδιασμός χωρίς όρια

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων με χρήση WordPress, της δημοφιλέστερης πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο. Με μια εμπειρία που αντλεί από πολλά χρόνια στον χώρο, αναλαμβάνουμε με πάθος και δημιουργικότητα τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

Επιλέγοντας το WordPress για τις ιστοσελίδες μας, προσφέρουμε απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής και επεκτασιμότητας. Η πλατφόρμα αυτή μας επιτρέπει να δημιουργούμε μοναδικά και εξατομικευμένα σχέδια για κάθε επιχείρηση, εξασφαλίζοντας πως η ιστοσελίδα θα αντανακλά την εταιρική ταυτότητα και τη φιλοσοφία του πελάτη μας.

Με έμφαση στην αισθητική, την ποιότητα και την λειτουργικότητα, αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εντυπωσιακών HTML/CSS templates που ξεχωρίζουν. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποικιλία και η ευελιξία των templates μας καλύπτουν κάθε ανάγκη και απαιτητικότητα, από  one page κατασκευή ιστοσελίδων μέχρι και κατασκευή eshop για καταστήματα και εταιρείες.

Η δυνατότητες και η εμπειρία μας, δεν σταματάει εδώ. Εάν έχετε στην κατοχή σας ηλεκτρονικό κατάστημα σε CS-Cart ή openCart, μπορούμε να σας βοηθήσουμε είτε στο κομμάτι της σχεδίασης είτε στο προγραμματιστικό. Mε έξυπνες λύσεις και ιδέες για το eshop σας! Μπορείτε να δείτε έργα μας σε όλες τις πλατφόρμες που έχουμε αναφέρει καθώς και κάποια από τα cs-cart addons μας. Είσαι έτοιμος να μιλήσουμε για την δική σου ιστοσελίδα;

Εκδήλωση ενδιαφέροντος τώρα!

Συνδυάστε την υπηρεσία με:

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop που χρησιμοποιούν αυτή την υπηρεσία: