Ταχύτητα, ασφάλεια και ευελιξία είναι κάποια από τα δυνατά σημεία που χαρακτηρίζουν τα πακέτα φιλοξενίας της Dev Arts.
Με ταχύτατους SSD δίσκους μπορείτε να παρατηρήσετε την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα σας να φορτώνει σε άλλο επίπεδο, έναντι των ανταγωνιστών σας. Επιπρόσθετα, το SSL πιστοποιητικό που συνοδεύει όλα τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας, καθιστά ασφαλή όλα τα δεδομένα των πελατών σας, καθώς επίσης και κάθε τραπεζική συναλλαγή που πραγματοποιείται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που μπορείτε να παρατηρήσετε, καθώς δουλεύετε στην ιστοσελίδα ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Τα πακέτα φιλοξενίας της Dev Arts δεν σταματάνε εδώ. Η δομή του backend, βασίζεται σε Cloud αρχιτεκτονική. Αυτό σημαίνει ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις ανάγκες της επιχείρησης σας. Εάν το πακέτο φιλοξενίας που έχετε επιλέξει διαπιστώσετε ότι δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέσετε επεξεργαστική ισχύ, μνήμη RAM, ή ακόμα και έξτρα χώρο στο δίσκο, χωρίς η ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα σας να χρειαστεί να κλείσει. Όλες οι εργασίες γίνονται χωρίς κανένα down time και μπορείτε να συνεχίσετε τις εργασίες σας, χάρις την Cloud αρχιτεκτονική που χαρακτηρίζει όλα τα πακέτα φιλοξενίας.
Επιπλέον τα πακέτα φιλοξενίας, καλύπτονται με τουλάχιστον 25 καθημερινά backups, ώστε να μην χάσετε ποτέ τίποτα από την εργασία σας. Ισχυρά firewalls, Virus Scanners και Spam Filters, είναι ήδη εγκατεστημένα με σκοπό να λαμβάνετε τα επαγγελματικά email σας, χωρίς να έχετε spams ή fishing emails στους επαγγελματικούς λογαριασμούς email σας.
Στα πανίσχυρα πακέτα φιλοξενίας της Dev Arts, θα βρείτε διαθέσιμες όλες τις τελευταίες εκδόσεις από PHP & MySQL, Apache/Nginx, Perl, Node.js, Python, Υποστήριξη Git, αλλά και οποιοδήποτε εργαλείο κρίνετε εσείς απαραίτητο για τη σταθερή και σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας ή του eshop σας. Έτσι, κάθε ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα, έχει τα κατάλληλα εργαλεία, στις τελευταίες εκδόσεις αυτών, ώστε να προσφέρουν ταχύτητα, ασφάλεια και τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
Και επειδή τίποτα δεν εννοείται, αλλά πρέπει να λέγεται, όλα τα πακέτα φιλοξενίας έρχονται με απεριόριστες βάσεις δεδομένων, απεριόριστα email accounts, καθώς επίσης και απεριόριστο όγκο μεταφοράς δεδομένων (bandwidth).

Εκδήλωση ενδιαφέροντος τώρα!

Συνδυάστε την υπηρεσία με:

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop που χρησιμοποιούν αυτή την υπηρεσία: