Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Site Είδος Πελάτης
www.petshug.gr ESHOP Petshug

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα petshug.gr στην 17ης Νοέμβρη 59 Κωνσταντινουπολίτικα, σας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες μέσα από την μεγάλη γκάμα τροφών, αξεσουάρ και ό,τι άλλο χρειάζονται οι μικροί μας φίλοι. Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προμηθειών έτσι ώστε το υπάρχων ή νέο κατοικίδιο μέλος της οικογένειας σας να έχει ό,τι χρειάζεται για να δείχνει αλλά και να αισθάνεται στα καλύτερά του! Αξίζει να σημειωθεί ότι το petshug.gr παρέχει και πακέτα περιποίησης κουρέματος καθώς επίσης και πακέτα περιποίησης για τους μικρούς μας φίλους. Η ομάδα του petshug.gr συνδυάζει γνώση και εμπειρία, σάς παρέχει κάθε βοήθεια, από απλές πληροφορίες σχετικά με το ποιο κατοικίδιο σας ταιριάζει ως την επιλογή της καταλληλότερης τροφής και αξεσουάρ. Το κατάστημά λειτουργεί και ως Κτηνιατρικό Φαρμακείο.
Λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ και Σάββατα από τις 09:00 μέχρι τις 17:00.

Κάποια αξιόλογα σημεία του ηλεκτρονικού καταστήματος petshug.gr είναι η εύκολη πλοήγηση στο μενού, με αναλυτική περιγραφή των κατηγοριών και υπηρεσιών για καλύτερη και γρήγορη εύρεση των προϊόντων. Για τους απαιτητικούς υπάρχει live αναζήτηση. Εμφάνιση φίλτρων με χαρακτηριστική εικόνα. Διασύνδεση με τράπεζα, ώστε να πραγματοποιείται πληρωμή με κάρτα.

petshug