Κατασκευή ιστοσελίδας

Site Είδος Πελάτης
www.papapavlos.gr WEBSITE Papapavlos

 

Το συνεργείο αυτοκινήτων Bosch Car Service “Παπαπαύλος” δημιουργήθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας αυτοκίνητων πάντα με την ιδία συνέπεια και αξιοπιστία. Καλύπτει όλο το φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με την πώληση, ασφάλιση, συντήρηση και επισκευή σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Συνεργείο αυτοκινήτων εξουσιοδοτημένο από την Βosch.

Κατασκευή ιστοσελίδας wordpress, για συνεργείο αυτοκινήτων papapavlos.gr. Custom WorpdPress ιστοσελίδα, για την παρουσίαση εταιρείας συνεργείου αυτοκινήτων. Όλες οι ενότητες της ιστοσελίδας είναι πλήρως προσβάσιμες και επεξεργάσιμες εντός του διαχειριστικού της ιστοσελίδας. Έχει αναπτυχθεί SEO Optimization στην ιστοσελίδα, για καλύτερες αποδόσεις στην περιήγησή της ιστοσελίδας από τους χρήστες και καλύτερες θέσεις κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Η ιστοσελίδα παρουσιάζει όλες τις υπηρεσίες του papapavlos.gr και την φροντίδα που μπορεί να προσφέρει στο αυτοκίνητο σας. Επίσης, μπορείτε εύκολα να βρείτε κατευθύνσεις προς το συνεργείο.

Αρχική σελίδα της ιστοσελίδας papapavlos.gr

Responsive Τεχνολογία

Η ιστοσελίδα papapavlos.gr έχει όλες τις responsive προδιαγραφές, ώστε να παίζει σε κάθε οθόνη από laptop, tablets και κινητών. Έτσι, η περιήγηση των χρηστών γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη. Η πλοήγηση βοηθάει τον χρήστη να βρει εύκολα αυτό που ψάχνει είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για ταξίδι αναψυχής.

website responsive ιστοσελίδας

Πακέτο Φιλοξενίας

Η κατασκευή ιστοσελίδας papapavlos.gr τρέχει πάνω σε ισχυρούς server με Cloud Linux λειτουργικό. Οι παροχή εγγυημένων πόρων που δίνονται σε κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά, τις καθιστά ταχύτατες, με κορυφαίες αποδόσεις, εξαιρετική εμπειρία χρηστών κατά την πλοήγηση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Η ταχύτητα μίας ιστοσελίδας παίζει καθοριστικό ρόλο στα αποτελέσματα και στην υψηλότερη κατάταξη αυτής στις μηχανές αναζήτησης. Με νέες τεχνολογίες τόσο από πλευράς server, όσο και ιστοσελίδας, μας δίνουν κορυφαίες αποδόσεις, με αποτέλεσμα οι χρήστες του διαδικτύου να έχουν μία ευχάριστη πλοήγηση. Η ασφάλεια είναι ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας. Εκατοντάδες διεργασίες όπως anti-virus, anti-spam, Fishing μηχανισμοί, SSL κρυπτογραφήσεις, τρέχουν σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας. Έτσι, δίνεται η μέγιστη ασφάλεια στο site, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και δυσλειτουργίες.

πακέτο φιλοξενίας - Cloud shared hosting με Linux

Προσωποποιημένο

Η κατασκευή ιστοσελίδας papapavlos.gr έχει αναπτυχθεί ολοκληρωτικά custom. Μέσα από τη διαχείριση της ιστοσελίδας, μπορεί ο χρήστης να εισάγει όλες τις πληροφορίες της επιχείρησης του. Επίσης, μπορεί να εισάγει τις υπηρεσίες που διαθέτει με αντίστοιχα κείμενα περιγραφής και εικονίδια επιλογής του. Φόρμα επικοινωνίας, όπου μπορεί ο χρήστης να στείλει τις απορίες του, να κλείσει ραντεβού επισκευής αυτοκινήτου. Χάρτης με οδηγίες κατεύθυνσης προς την επιχείρηση, είναι εξίσου διαθέσιμες. Όλες αυτές οι ενέργειες έχουν υλοποιηθεί με σκοπό την λύση καθημερινών προβλημάτων του πελάτη. Επιπλέον, εξοικονομούν χρόνο στις καθημερινές ανάγκες, βοηθάνε στην καλύτερη οργάνωση του γραφείου.

προσωποποίηση αναγκών πελάτη- cusotm υλοποιήσεις