Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Site Είδος Πελάτης
www.electro-smart.gr ESHOP Electro Smart

 

Η εταιρεία μας, εξειδικευμένη στην κατασκευή και ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων, είχε την τιμή να αναλάβει το έργο της δημιουργίας του e-shop electrosmart.gr. Από την αρχή της συνεργασίας μας, στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα e-shop που να συνδυάζει την ευχρηστία με την υψηλή αισθητική, αντανακλώντας τις αξίες και την ποιότητα της εταιρείας ElectroSmart.Το e-shop σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια διαδραστική εμπειρία στους χρήστες. Περιλαμβάνει λειτουργίες όπως προηγμένα φίλτρα αναζήτησης, εύκολη διαδικασία checkout, ενσωμάτωση κοινωνικών δικτύων και δυναμικά στοιχεία που ενισχύουν την εμπειρία χρήστη. Επιπλέον, η πλοήγηση είναι σχεδιασμένη για να είναι εύκολη και διαισθητική, επιτρέποντας στους χρήστες να βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν.

Η ομάδα μας παρακολουθεί συνεχώς την απόδοση του electro-smart.gr, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα εργαλεία για την ανίχνευση και επίλυση οποιωνδήποτε ζητημάτων πριν αυτά επηρεάσουν τους πελάτες. Από την ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων έως την ομαλή ολοκλήρωση των παραγγελιών, φροντίζουμε για κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία χρήστη

Δημιουργία και Σύνδεση με XML Skroutz και Best Price

Η εταιρεία μας έχει επίσης αναλάβει τη δημιουργία και τη σύνδεση του electro-smart.gr με τις δημοφιλείς πλατφόρμες σύγκρισης τιμών Skroutz και Best Price. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την ανάπτυξη αρχείων XML που μεταφέρουν με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα τα δεδομένα των προϊόντων από το e-shop στις πλατφόρμες.

Δημιουργία XML

Αναπτύξαμε και προσαρμόσαμε τα αρχεία XML ώστε να συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις των Skroutz και Best Price. Τα αρχεία αυτά περιλαμβάνουν λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε προϊόν, όπως περιγραφή, τιμή, διαθεσιμότητα και εικόνες, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι πληροφορίες που εμφανίζονται στις πλατφόρμες είναι πάντα ακριβείς και ενημερωμένες.

Συγχρονισμός και Ενημερώσεις

Η σύνδεση με τις πλατφόρμες σύγκρισης τιμών δεν είναι μια απλή διαδικασία μιας φοράς. Εξασφαλίζουμε τη συνεχή ενημέρωση και συγχρονισμό των δεδομένων, ώστε οι πελάτες να βλέπουν πάντα τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τα προϊόντα του electro-smart.gr. Αυτό περιλαμβάνει τακτικούς ελέγχους και ανανεώσεις των αρχείων XML, προσαρμογές στις απαιτήσεις των πλατφορμών και διαχείριση οποιωνδήποτε ζητημάτων προκύψουν.

Ηλεκτρονικό κατάστημα electro-smart.gr

Responsive Τεχνολογία

Η ιστοσελίδα electro-smart.gr έχει όλες τις responsive προδιαγραφές, ώστε να παίζει σε κάθε οθόνη από laptop, tablets και κινητών. Έτσι, η περιήγηση των χρηστών γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη. Η responsive πλοήγηση βοηθάει τον χρήστη να βρει εύκολα αυτό που ψάχνει μέσα σε μία μεγάλη ποικιλία ηλεκτρολογικού υλικού, που διαθέτει το ηλεκτρονικό κατάστημα electro-smart.gr.

website responsive ιστοσελίδας

Πακέτο Φιλοξενίας

Η κατασκευή ιστοσελίδας electro-smart.gr τρέχει πάνω σε ισχυρούς server με Cloud Linux λειτουργικό. Οι παροχή εγγυημένων πόρων που δίνονται σε κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά, τις καθιστά ταχύτατες, με κορυφαίες αποδόσεις, εξαιρετική εμπειρία χρηστών κατά την πλοήγηση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Η ταχύτητα μίας ιστοσελίδας παίζει καθοριστικό ρόλο στα αποτελέσματα και στην υψηλότερη κατάταξη αυτής στις μηχανές αναζήτησης. Με νέες τεχνολογίες τόσο από πλευράς server, όσο και ιστοσελίδας, μας δίνουν κορυφαίες αποδόσεις, με αποτέλεσμα οι χρήστες του διαδικτύου να έχουν μία ευχάριστη πλοήγηση. Η ασφάλεια είναι ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας. Εκατοντάδες διεργασίες όπως anti-virus, anti-spam, Fishing μηχανισμοί, SSL κρυπτογραφήσεις, τρέχουν σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας. Έτσι, δίνεται η μέγιστη ασφάλεια στο site, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και δυσλειτουργίες.

πακέτο φιλοξενίας - Cloud shared hosting με Linux