Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Site Είδος Πελάτης
www.e-papapavlos.gr/ ESHOP E-Papapavlos

 

Στην κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος e-papapavlos.gr, στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα που να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες του πελάτη μας και να προσφέρει μια άριστη εμπειρία χρήστη.

Η Συνεργασία μας με το e-papapavlos.grΗ ανάπτυξη του e-shop e-papapavlos.gr ήταν αποτέλεσμα στενής συνεργασίας με την ομάδα του πελάτη μας. Κατανοήσαμε τις ανάγκες και τις προτεραιότητές τους, και δημιουργήσαμε μια προσαρμοσμένη λύση που να αντικατοπτρίζει την ταυτότητα και το όραμά τους.

Η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος περιλάμβανε:

  • Προσαρμοσμένος Σχεδιασμός: Ένα μοναδικό και επαγγελματικό design που ενισχύει την εμπειρία των πελατών και προάγει την εικόνα του e-papapavlos.gr.
  • Λειτουργικότητα και Ασφάλεια: Ενσωματώσαμε λειτουργίες όπως ασφαλείς τρόπους πληρωμής, διαχείριση αποθεμάτων και δυνατότητα παρακολούθησης παραγγελιών, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των συναλλαγών και την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης.
  • Υποστήριξη και Συντήρηση: Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση για να διασφαλίσουμε ότι το e-shop λειτουργεί ομαλά και παραμένει ενημερωμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες και τάσεις.

Επιλέξτε Μας για την Κατασκευή του Δικού σας e-Shop

Στην Dev-arts, ειδικευόμαστε στην κατασκευή e-shop που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας και προάγουν την επιχειρηματική τους επιτυχία. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να ξεχωρίζει, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Με το e-papapavlos.gr, αποδείξαμε ότι η συνεργασία μας μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Ας χτίσουμε μαζί το επόμενο επιτυχημένο e-shop!

Ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών

Responsive Τεχνολογία

Η ιστοσελίδα e-papapavlos.gr έχει όλες τις responsive προδιαγραφές, ώστε να παίζει σε κάθε οθόνη από laptop, tablets και κινητών. Έτσι, η περιήγηση των χρηστών γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη. Η responsive πλοήγηση βοηθάει τον χρήστη να βρει εύκολα αυτό που ψάχνει μέσα σε μία μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών ειδών, οικιακών συσκευών που διαθέτει το ηλεκτρονικό κατάστημα e-papapavlos.gr.

website responsive ιστοσελίδας

Πακέτο Φιλοξενίας

Η κατασκευή ιστοσελίδας e-papapavlos.gr τρέχει πάνω σε ισχυρούς server με Cloud Linux λειτουργικό. Οι παροχή εγγυημένων πόρων που δίνονται σε κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά, τις καθιστά ταχύτατες, με κορυφαίες αποδόσεις, εξαιρετική εμπειρία χρηστών κατά την πλοήγηση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Η ταχύτητα μίας ιστοσελίδας παίζει καθοριστικό ρόλο στα αποτελέσματα και στην υψηλότερη κατάταξη αυτής στις μηχανές αναζήτησης. Με νέες τεχνολογίες τόσο από πλευράς server, όσο και ιστοσελίδας, μας δίνουν κορυφαίες αποδόσεις, με αποτέλεσμα οι χρήστες του διαδικτύου να έχουν μία ευχάριστη πλοήγηση. Η ασφάλεια είναι ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας. Εκατοντάδες διεργασίες όπως anti-virus, anti-spam, Fishing μηχανισμοί, SSL κρυπτογραφήσεις, τρέχουν σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας. Έτσι, δίνεται η μέγιστη ασφάλεια στο site, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και δυσλειτουργίες.

πακέτο φιλοξενίας - Cloud shared hosting με Linux