Κατασκευή ιστοσελίδας

Site Είδος Πελάτης
www.diatautathessaloniki.com WEBSITE Δια Ταύτα

 

Εταιρική παρουσία ιστοσελίδας για εστιατόριο, diatautathessaloniki.com. Με εμπειρία από το 2004 το εστιατόριο Δια ταύτα Θεσσαλονίκη, φροντίζει τους πελάτες του να απολαμβάνουν τόσο τον χρόνο όσο και το γεύμα τους. Άριστη ποιότητα, φιλική εξυπηρέτηση, μοναδικές συνταγές βασισμένες στην Μεσογειακή διατροφή. Όλα αυτά, με την συνοδεία ζωντανής μουσικής. Το εστιατόριο Δια Ταύτα Θεσσαλονίκη υπόσχεται ποιοτικό φαγητό και άψογη εξυπηρέτηση.

Η κατασκευή ιστοσελίδας του εστιατορίου Δια Ταύτα Θεσσαλονίκη, έχει υλοποιηθεί σε wordpress. Η ιστοσελίδα παρουσιάζει με όμορφο τρόπο ένα ολοκληρωμένο μενού από ορεκτικά, σαλάτες καθώς και τα σπεσιαλιτέ πιάτα του. Στην εταιρική παρουσία του Δια Ταύτα Θεσσαλονίκη μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα πιάτα, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό αυτών. Επίσης, μπορείτε να βρείτε εύκολα πληροφορίες επικοινωνίας είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email για θέματα που σας απασχολούν ή ακόμα και το πώς να πάτε στο εστιατόριο Δια Ταύτα Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη και μεταφρασμένη και στα αγγλικά.

website diatauta

Responsive Τεχνολογία

Η ιστοσελίδα diatautathessaloniki.com έχει όλες τις responsive προδιαγραφές, ώστε να παίζει σε κάθε οθόνη από laptop, tablets και κινητών. Έτσι, η περιήγηση των χρηστών γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη. Η responsive πλοήγηση βοηθάει τον χρήστη να βρει εύκολα αυτό που ψάχνει είτε πρόκειται για το εξαιρετικό μεσογειακό μενού που διαθέτει, είτε για πληροφορίες του εστιατορίου, είτε ακόμα και για κρατήσεις.

website responsive ιστοσελίδας

Πακέτο Φιλοξενίας

Η κατασκευή ιστοσελίδας diatautathessaloniki.com τρέχει πάνω σε ισχυρούς server με Cloud Linux λειτουργικό. Οι παροχή εγγυημένων πόρων που δίνονται σε κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά, τις καθιστά ταχύτατες, με κορυφαίες αποδόσεις, εξαιρετική εμπειρία χρηστών κατά την πλοήγηση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Η ταχύτητα μίας ιστοσελίδας παίζει καθοριστικό ρόλο στα αποτελέσματα και στην υψηλότερη κατάταξη αυτής στις μηχανές αναζήτησης. Με νέες τεχνολογίες τόσο από πλευράς server, όσο και ιστοσελίδας, μας δίνουν κορυφαίες αποδόσεις, με αποτέλεσμα οι χρήστες του διαδικτύου να έχουν μία ευχάριστη πλοήγηση. Η ασφάλεια είναι ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας. Εκατοντάδες διεργασίες όπως anti-virus, anti-spam, Fishing μηχανισμοί, SSL κρυπτογραφήσεις, τρέχουν σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας. Έτσι, δίνεται η μέγιστη ασφάλεια στο site, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και δυσλειτουργίες.

πακέτο φιλοξενίας - Cloud shared hosting με Linux