Κατασκευή ιστοσελίδας

Site Είδος Πελάτης
business-travel.gr/el WEBSITE Business Travel

 

Εταιρική παρουσία ιστοσελίδας ταξιδιωτικού γραφείου, business-travel.gr

Η ιστοσελίδα του Business Travel δημιουργήθηκε με τις τελευταίες τεχνολογίες κατασκευής ιστοσελίδων, προσφέροντας γρήγορη φόρτωση, άψογη λειτουργικότητα και εντυπωσιακό design. Εστιάσαμε στη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), εξασφαλίζοντας υψηλή ορατότητα στις αναζητήσεις που σχετίζονται με επαγγελματικά ταξίδια.

Η κατασκευή ιστοσελίδας business-travel.gr αφορά ιστοσελίδα wordpress. Έχει μία όμορφη παρουσίαση ταξιδιών στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Μπορείτε να στείλετε μέσω φόρμας επικοινωνίας το ενδιαφέρον σας προς τα διαθέσιμα ταξίδια, είτε αυτό είναι για επαγγελματικό σκοπό είτε για ταξίδι αναψυχής. Το κάθε ένα ταξίδι ξεχωριστά, διαθέτει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρει κάποιος ενδιαφερόμενος, τόσο για το ίδιο το ταξίδι (πρόγραμμα εκδρομής – αρχαιολογικοί χώροι – αξιοσημείωτα μέρη – σπουδαιότερα μέρη), όσο και για τις τιμές της εκδρομής, ή ακόμα και των εισιτηρίων (είτε πρόκειται για οδικά είτε για αεροπορικά είτε ακόμα και για εισιτήρια πλοίων). Οι πληροφορίες που μπορείτε να αντλήσετε είναι πολλές, πλήρης και ενημερωμένες. Ακόμα όμως και αν δεν είστε καλυμμένοι ή έχετε απορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα έμπειρα άτομα του business-travel.gr και θα σας βοηθήσουν στο έπακρο.

To Business Travel ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1989 με σκοπό την οργάνωση Επαγγελματικών ταξιδιών, ταξιδιών κινήτρων, συνεδρίων και εκδηλώσεων καθώς και ταξιδιών αναψυχής. Αποστολή του Business Travel είναι η επιτυχία σε κάθε δραστηριότητα του. Το 2017 με σκοπό να καλύψει το πάθος του για τον αθλητισμό και την Ελλάδα, δημιούργησε τη θυγατρική εταιρεία greeceonthego.gr, προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αθλητικών camps και κάθε είδους δραστηριοτήτων στην Ελλάδα.

Κατασκευή ιστοσελίδας - Ταξιδιωτικό Γραφείο

Responsive Τεχνολογία

Η ιστοσελίδα business-travel.gr έχει όλες τις responsive προδιαγραφές, ώστε να παίζει σε κάθε οθόνη από laptop, tablets και κινητών. Έτσι, η περιήγηση των χρηστών γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη. Η πλοήγηση βοηθάει τον χρήστη να βρει εύκολα αυτό που ψάχνει είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για ταξίδι αναψυχής.

website responsive ιστοσελίδας

Πακέτο Φιλοξενίας

Η κατασκευή ιστοσελίδας business-travel.gr τρέχει πάνω σε ισχυρούς server με Cloud Linux λειτουργικό. Οι παροχή εγγυημένων πόρων που δίνονται σε κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά, τις καθιστά ταχύτατες, με κορυφαίες αποδόσεις, εξαιρετική εμπειρία χρηστών κατά την πλοήγηση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Η ταχύτητα μίας ιστοσελίδας παίζει καθοριστικό ρόλο στα αποτελέσματα και στην υψηλότερη κατάταξη αυτής στις μηχανές αναζήτησης. Με νέες τεχνολογίες τόσο από πλευράς server, όσο και ιστοσελίδας, μας δίνουν κορυφαίες αποδόσεις, με αποτέλεσμα οι χρήστες του διαδικτύου να έχουν μία ευχάριστη πλοήγηση. Η ασφάλεια είναι ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας. Εκατοντάδες διεργασίες όπως anti-virus, anti-spam, Fishing μηχανισμοί, SSL κρυπτογραφήσεις, τρέχουν σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας. Έτσι, δίνεται η μέγιστη ασφάλεια στο site, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και δυσλειτουργίες.

πακέτο φιλοξενίας - Cloud shared hosting με Linux

Προσωποποιημένο

Στη κατασκευή ιστοσελίδας business-travel.gr έχουν αναπτυχθεί custom κομμάτια κώδικα για την κάλυψη αναγκών του πελάτη. Φόρμες επικοινωνίας με custom πεδία, κουμπιά με προτροπές προς τους χρήστες, custom templates σε συγκεκριμένες σελίδες. Όλες αυτές οι ενέργειες έχουν υλοποιηθεί με σκοπό την λύση καθημερινών προβλημάτων του πελάτη. Επιπλέον, εξοικονομούν χρόνο στις καθημερινές ανάγκες, βοηθάνε στην καλύτερη οργάνωση του γραφείου.

προσωποποίηση αναγκών πελάτη- cusotm υλοποιήσεις

Σχέση Εμπιστοσύνης

Είναι θέμα εμπιστοσύνης. Η αποστολή newsletter προς τους πελάτες, γίνεται πάντα με την συγκατάθεση τους. Σκοπός είναι να λύσει πραγματικές ανάγκες του καθενός ξεχωριστά. Με ιδέες και λύσεις για τον κάθε ένα ξεχωριστά, η αποστολή newsletter έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της επισκεψιμότητας, την εμπιστοσύνη των χρηστών για τις υπηρεσίες που προσφέρει η ιστοσελίδα.

σχέση εμπιστοσύνης - newsletter χρηστών