Το full πακέτο της Dev Arts είναι εδώ! Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος, σε συνδυασμό με το βασικό πακέτο SEO και βελτιστοποίηση SEO ιστοσελίδας, είναι ότι χρειάζεστε για να φτάσετε στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης! Δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται

Τι περιλαμβάνει το Full Πακέτο;

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Το πρώτο και κυριότερο μέρος του full πακέτου της προσφοράς είναι η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος. Πλήρες λειτουργικό eshop, με εκσυγχρονισμένες τεχνικές και δυνατότητες όπως χαρακτηριστικά προϊόντων, φίλτρα , κατασκευαστές, διαθεσιμότητες προϊόντων, αποθέματα. Πλήρως εξοπλισμένο με τρόπους αποστολής που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας όπως Αποστολή Courier, Μεταφορική εταιρεία, Παραλαβή από κατάστημα, καθώς επίσης και με τρόπους πληρωμής που καλύπτουν όλους τους απαιτητικούς πελάτες σας, δίνοντας την δυνατότητα να πληρώσουν όπως αυτοί θέλουν. Ενδεικτικά κάποιοι από αυτούς είναι πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Paypal.

SEO Ιστοσελίδας

Επόμενο βασικό βήμα, είναι το κατάλληλο SEO της ιστοσελίδας. Με λέξεις και εκφράσεις κλειδιά που εκφράζουν την επιχείρηση σας, βοηθάμε τις μηχανές αναζήτησης να σκανάρουν και να βρουν το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος σας σωστά και με ακρίβεια, όσον αφορά τα προϊόντα / υπηρεσία σας. Σκοπός όλων αυτών των ενεργειών είναι η ανέγερση της ιστοσελίδας σας, στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Βελτιστοποίηση κώδικα & SEO ιστοσελίδας

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό βήμα, είναι η βελτιστοποίηση κώδικα και οι τελευταίες πινελιές στο SEO. Μέσω αναφορών και ερευνών ειδικών προγραμμάτων, δημιουργούμε και αναπτύσσουμε τον κατάλληλο και βέλτιστο κώδικα, ώστε το ηλεκτρονικό κατάστημα σας, να τρέχει και να φορτώνει με την καλύτερη δυνατή ταχύτητα. Έτσι, βοηθάμε την σταδιακή βελτίωση της ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης.

Θέλω την προσφορά!