επίσημος προμηθευτής ψηφιακά εργαλεία - ψηφιακές συναλλαγές

Με εμπειρία 10+ χρόνων σε νέες τεχνολογίες η Dev Arts παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά Web & Mobile προϊόντων προς τις επιχειρήσεις, με σκοπό την πλήρη ένταξη τους στον ψηφιακό κόσμο.

Μερικοί από τους κλάδους που έχει δώσει λύσεις ως τώρα είναι:

Εμπόριο (λανικό & χονδρικό), Εστιατόρια, Τουρισμός, Συνεργεία (αυτοκινήτων), Μεσιτικά, Υπηρεσίες, ΚΔΑΠ, Ξενοδοχιακές μονάδες

Η Dev Arts μπορεί να παρέχει στην ψηφιακή επιχείρηση σας λύσεις όπως:

  • Ανάπτυξη eCommerce: πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα, συμβατό με κινητές συσκευές & tablets
  • Αναβάθμιση eShop/eCommerce: Αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος στις τελευταίες εκδόσεις του, με σκοπό την άριστη λειτουργία και ασφάλεια,
    τόσο των προσωπικών δεδομένων των πελατών σας, όσο και των δεδομένων που ανταλλάσσονται μέσω αυτού.
  • Συνδέσεις προμηθευτών: Το ηλεκτρονικό κατάστημα συνδέεται άμεσα με τους προμηθευτές που συνεργάζεται η εταιρεία, έτσι ώστε να έχετε καθημερινά το ηλεκτρονικό κατάστημα πλήρως ενημερωμένο για τα προϊόντα / υπηρεσίες που παρέχει, με απλοποιημένο και αυτοματοποιημένο τρόπο.
  • Συνδέσεις με εμπορικά προγράμματα (ERP): Σύνδεση επιχείρησης με εμπορικό πρόγραμμα διαχείρισης, με σκοπό την αυτόματη και άμεση έκδοση παραστατικών. Ενημέρωση προϊόντων / υπηρεσιών εύκολα και γρήγορα, μεταξύ εμπορικού προγράμματος και eshop επιχείρησης.

Η Dev Arts εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Web λογισμικών και διασυνδέσεων με τρίτα συστήματα όπως ERP, XMLs προμηθευτών, CRM, Συστήματα τραπεζών και άλλα,
διευκολύνοντας έτσι την λειτουργία της επιχείρησης σας σε καθημερινό επίπεδο, κερδίζοντας έτσι χρόνο στην επιχείρηση αναφορικά με τις καθημερινές της λειτουργίες.

Συμβουλευτείτε την Dev Arts για την βέλτιστη αξιοποίηση του επιδοτούμενου προγράμματος καλύπτοντας το 90% τους κόστους μέσω voucher.


    Επωφεληθείτε από 90% επιδότηση και το πρόγραμμα "Ψηφιακή Αναβάθμιση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων"