Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Site Είδος Πελάτης
www.epilogesclothes.gr ESHOP Epiloges Clothes

 

Το Epiloges Clothes είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην πώληση ανδρικών και γυναικείων ρούχων. Αναζητώντας έναν εταίρο για τη δημιουργία του νέου τους ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop), επέλεξε την εταιρεία dev-arts για την εμπειρία και την αξιοπιστία της στον τομέα του web development. Η dev-arts ανέλαβε το έργο της κατασκευής του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος του Epiloges Clothes με στόχο να παρέχει μια ευχάριστη και εύχρηστη εμπειρία αγορών στους χρήστες. Η διαδικασία κατασκευής περιελάβανε τη σχεδίαση και την υλοποίηση ενός λειτουργικού και ελκυστικού ιστοτόπου που να αντανακλά την εταιρική ταυτότητα και τη φιλοσοφία του Epiloges Clothes. Η διαδικασία αγοράς σχεδιάστηκε να είναι απλή και ασφαλής, παρέχοντας διάφορες επιλογές πληρωμής και αποστολής.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του Epiloges Clothes, που αναπτύχθηκε από τη dev-arts, αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό για όσους αναζητούν μοντέρνα και κομψά ρούχα που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της μόδας.  Η επιχείρηση διαθέτει φυσικό κατάστημα στην Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Ανατολικής Θράκης 100-102

epiloges clothes

Responsive Τεχνολογία

Η ιστοσελίδα epilogesclothes.gr έχει όλες τις responsive προδιαγραφές, ώστε να παίζει σε κάθε οθόνη από laptop, tablets και κινητών. Έτσι, η περιήγηση των χρηστών γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη. Η πλοήγηση βοηθάει τον χρήστη να βρει εύκολα αυτό που ψάχνει είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για ταξίδι αναψυχής.

website responsive ιστοσελίδας

Πακέτο Φιλοξενίας

Η κατασκευή eshop epilogesclothes.gr τρέχει πάνω σε ισχυρούς server με Cloud Linux λειτουργικό. Οι παροχή εγγυημένων πόρων που δίνονται σε κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά, τις καθιστά ταχύτατες, με κορυφαίες αποδόσεις, εξαιρετική εμπειρία χρηστών κατά την πλοήγηση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Η ταχύτητα μίας ιστοσελίδας παίζει καθοριστικό ρόλο στα αποτελέσματα και στην υψηλότερη κατάταξη αυτής στις μηχανές αναζήτησης. Με νέες τεχνολογίες τόσο από πλευράς server, όσο και ιστοσελίδας, μας δίνουν κορυφαίες αποδόσεις, με αποτέλεσμα οι χρήστες του διαδικτύου να έχουν μία ευχάριστη πλοήγηση. Η ασφάλεια είναι ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας. Εκατοντάδες διεργασίες όπως anti-virus, anti-spam, Fishing μηχανισμοί, SSL κρυπτογραφήσεις, τρέχουν σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας. Έτσι, δίνεται η μέγιστη ασφάλεια στο site, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και δυσλειτουργίες.

πακέτο φιλοξενίας - Cloud shared hosting με Linux