Κατασκευή ιστοσελίδας

Site Είδος Πελάτης
www.domico.gr WEBSITE DOMICO

Kατασκευή ιστοσελίδας εταιρικής παρουσίας domico.gr, Τεχνικής Εταιρείας που ιδρύθηκε από τον Γεωργιάδη Γιάννη και δραστηριοποιείται στις Αδειοδοτήσεις & Μελέτες Πολιτικού Μηχανικού στη Θεσσαλονίκη.

Η κατασκευή ιστοσελίδας domico.gr έχει υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου custom στην πλατφόρμα WordPress. Στην ιστοσελίδα, αναφέρονται ξεκάθαρα οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Πολιτικός Μηχανικός Γεωργιάδης Ιωάννης, που δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη. Στην ιστοσελίδα παρουσιάζονται διάφορα Έργα της Domico, τα οποία συνεχώς προστίθενται νέα. Διαθέτει άρθρα και νέα με τις πιο πρόσφατες ειδήσεις, όσον αφορά τρέχων επιδοτούμενα προγράμματα, λεπτομερείς πληροφορίες ακινήτων για τις αντίστοιχες υπηρεσίες που προσφέρει. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επικοινωνήσετε με την Domico, για εργασίες που σας αφορούν και θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προγράμματα όπως “Εξοικονομώ“, Ρυθμίσεις Αυθαιρέτων, Οικοδομικές άδειες και πολλές άλλες υπηρεσίες.

Κατασκευή ιστοσελίδας domico

Responsive Τεχνολογία

Η ιστοσελίδα domico.gr έχει όλες τις responsive προδιαγραφές, ώστε να παίζει σε κάθε οθόνη από laptop, tablets και κινητών. Έτσι, η περιήγηση των χρηστών γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη. Η responsive πλοήγηση βοηθάει τον χρήστη να βρει εύκολα αυτό που ψάχνει μέσα σε μία μεγάλη ποικιλία ηλεκτρολογικού υλικού, που διαθέτει το ηλεκτρονικό κατάστημα electro-smart.gr.

website responsive ιστοσελίδας

Πακέτο Φιλοξενίας

Η κατασκευή ιστοσελίδας domico.gr τρέχει πάνω σε ισχυρούς server με Cloud Linux λειτουργικό. Οι παροχή εγγυημένων πόρων που δίνονται σε κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά, τις καθιστά ταχύτατες, με κορυφαίες αποδόσεις, εξαιρετική εμπειρία χρηστών κατά την πλοήγηση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Η ταχύτητα μίας ιστοσελίδας παίζει καθοριστικό ρόλο στα αποτελέσματα και στην υψηλότερη κατάταξη αυτής στις μηχανές αναζήτησης. Με νέες τεχνολογίες τόσο από πλευράς server, όσο και ιστοσελίδας, μας δίνουν κορυφαίες αποδόσεις, με αποτέλεσμα οι χρήστες του διαδικτύου να έχουν μία ευχάριστη πλοήγηση. Η ασφάλεια είναι ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας. Εκατοντάδες διεργασίες όπως anti-virus, anti-spam, Fishing μηχανισμοί, SSL κρυπτογραφήσεις, τρέχουν σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας. Έτσι, δίνεται η μέγιστη ασφάλεια στο site, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και δυσλειτουργίες.

πακέτο φιλοξενίας - Cloud shared hosting με Linux

Προσωποποιημένο

Η κατασκευή ιστοσελίδας domico.gr έχει αναπτυχθεί πλήρως με Custom κώδικα στην πλατφόρμα WordPress, για την κάλυψη αναγκών του πελάτη. Φόρμες επικοινωνίας με ξεχωριστό design, κουμπιά με προτροπές προς τους χρήστες, custom templates σε συγκεκριμένες σελίδες. Αντίστοιχα, στον πελάτη έχει δοθεί ένα πλήρες backend διαχειριστικό του WordPress, το οποίο επιτρέπει στον πελάτη, να ανεβάζει νέα Έργα και υπηρεσίες. Μπορεί εύκολα να επεξεργαστεί εικόνες, καθώς και όλα τα κείμενα της ιστοσελίδας.

προσωποποίηση αναγκών πελάτη- cusotm υλοποιήσεις